Kupujem slovensko - Reprokolinska
Izboljsevalci-in-dodatki
Uporaba izboljševalcev oz. dodatkov v pekarstvu je pogoj  za konstantno izdelavo kakovostnih pekovskih izdelkov, neodvisno od kakovostnih nihanj surovin pri zamesu, predvsem moke, saj izboljševalci ta nihanja kompenzirajo.
Izdelki-proti-plesnivosti-in-nitkavosti
Sorbinska in propionska kislina ter njune soli se v pekarstvu uporabljata za preprečevaje razvoja plesni predvsem na pakiranih trajnih pekovskih izdelkih.
Gotove-zmesi
Omogočajo hitro in enostavno pripravo kruha in peciva, vedno enake kakovosti, ker vsebujejo prav vse potrebne sestavine za kruh, razen vode in kvasa.
Koncentrati
So mešanice, ki vsebujejo vse sestavine za pripravo testa za kruh ali pecivo, dodati je potrebno samo moko, vodo in kvas.
Vita-Vivida
Linija vsebuje več izdelkov za kruh in pecivo, ki ne vsebujejo dodanih aditivov (BREZ E).
Posipi
osipi za kruh in pecivo vsebuje ovsene kosmiče in različna semena, ki dajejo kruhu in pecivu privlačnejši videz  in boljši okus.
Surovine-za-slascicarstvo
Poleg izdelkov za pekarstvo imamo v naši ponudbi tudi slaščičarski program.
Locilna-sredstva
Imamo ločilna sredstva za mazanje pekačev na vodni in oljni osnovi. Uporabljajo se za mazanje vseh vrst pekačev in modelov, ki se uporabljajo  pri peki kruha, biskvitov in raznih kolačev.
Trgovsko-blago
Trgovsko blago predstavlja dopolnitev našega prodajnega programa. Predstavljajo ga izdelki, ki se dopolnjujejo z našimi proizvodnimi izdelki.