Kupujem slovensko - Reprokolinska
Rut-in

Rut-in

Koncentrat za izdelavo "korenin"
DODAJ NA SEZNAM

 

  • Je koncentrat, namenjen predvsem za proizodnjo "korenin", lahko pa ga uporabimo tudi za druge vrste kruha in peciva iz mehkejšega testa
  • daje izdelkom tipično barvo in okus
  • daje skorji izdelkov lepo barvo ter hrustljavost
  • daje izdelkom tipično, neenakomerno in večjo poravost sredice
  • zmanjšuje vpliv nihanja kakovostii moke
  • je posebno primeren za mehkejši zames testa

 

 


 

 

 

Receptura:  
   
pšenična moka(tip 500) 100,0 kg
kvas 1,8 kg
Rut-In 15,0 kg
voda* 73 - 75  l

* količina vode je odvisna od moči vpijanja pšenične moke 

 

Tehnološki parametri: "korenine"
   
temperatura moke 20°C
temperatura vode 10°C
čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 18 minut
temperatura testa 24°C
fermetacija v masi 60 minut
deljenje in oblikovanje 550 g; zavijanje
čas fermetacije v komori 20 minut
temperatura peči 230 - 235°C
čas peke 35 minut

Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi uporabljeni tehnološki opremi.

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 273 kcal
  1161 kJ
Beljakovine 24,0 g
Oglikovi hidrati 41,8 g
Maščobe 1,1 g

 

Doziranje: 15 kg / 100 kg moke
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Panicel
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva z dodanimi beljakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
Koncentrat Prima
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva s semeni
Domač ajdov koncentrat
Koncentrat za izdelavo rustikalnega ajdovega kruha
RUSTI S SEMENI  KONC.50%
Koncentrat za izdelavo rustikalnega peciva s semeni
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?