Kupujem slovensko - Reprokolinska
Ajda Teo

Ajda Teo

Termično obdelana ajdova moka
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za pripravo vseh vrst koruznega kruha in peciva
  • vsebuje termično obdelano ajdovo moko 
  • podaljšuje svežino izdelkov
  • pri zamesu omogoča povečanje vpijanja vode
  • izboljšuje strukturo sredice kruha
  • zmanjšuje hitrost staranja kruha
  • se pri zamesu doda moki



Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 341 kcal
  1444 kJ
Beljakovine 10,9 g
Oglikovi hidrati 68,2 g
Maščobe 2,7 g
Vlaknine 2,6 g

 

Doziranje: odvisno od želenega videza končnega izdelka
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Kolin
Izboljševalec za pšenične kruhe "naših babic"
Luksin Maxi
Izboljševalec za beli kruh in pecivo.
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
Glutin
Mešanica pšeničnih nativnih glutenskih mok