Kupujem slovensko - Reprokolinska
Izboljševalec za ciabatte

Izboljševalec za ciabatte

Izboljševalec za izdelavo ciabatt in drugih rustikalnih vrst peciva
DODAJ NA SEZNAM

IZBOLJŠEVALEC ZA CIABATTE 
- je izboljševalec, namenjen za proizvodnjo ciabatt, "korenin" in drugih vrst rustikalnega peciva  

IZBOLJŠEVALEC ZA CIABATTE 
- povečuje volumen izdelkov
- daje izdelkom prijetno aromo in okus 
- daje izdelkom tipično in neenakomerno poravost sredice 
- daje skorji izdelkom lepo barvo ter hrustljavost
 

 

 

Recepture:        
         
pšenična moka tip 500 100 kg      
kvas  2 kg      
sol  2 kg      
IZBOLJŠEVALEC ZA CIABATTE   5 kg      
         
         
voda*  75 -80 l      

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

  CIABATTE  
temperatura moke 20 °C  
Temperatura vode 10 °C  
čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 12 minut  
temperatura testa 26°C  
čas fermentacije v masi 60 minut  
čas fermentacije v komori 30 minut  
tmperatura v peči 240 -260 °C  
čas peke 17-22 minut   
     

Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 399kcal
  1679 kJ
Beljakovine 11,9 g
Oglikovi hidrati 56,4 g
Maščobe 14,0 g


Doziranje: 5 kg/100 kg moke

Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki
Volumin  E
Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Vitin Extra
Izboljševalec za pšenično belo pecivo in pšenični beli kruh
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
Kolin
Izboljševalec za pšenične kruhe "naših babic"
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?