Kupujem slovensko - Reprokolinska

Osnovne aktivne sestavine izboljševalcev so emulgatorji, encimi in askorbinska kislina. Poleg njih pa vsebujejo še sojino moko, gluten, različne vrste sladkorjev,  itd.

 

Izdelujemo praškaste izboljševalce, kjer je nosilec moka, sladkor ali kakšna druga praškasta komponenta. V naši ponudbi imamo tudi izboljševalec v pastozni obliki, kjer je nosilna komponenta maščoba.

 

Dozacije izbljševalcev so od 0,3 kg do 2,0 kg na 100 kg moke.

 

Glavni predstavniki te grupe so: VITIN, VITIN EXTRA, KOLIN, ŽELICIN XL

NOVI : VOLUMIN E, VOLUMIN A, VOLUMIN C, VOLUMIN M, VOLUMIN S

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuPadajoče

Izboljševalci za peciva in kruhe

Kolin
Izboljševalec za pšenične kruhe "naših babic"
Luksin Maxi
Izboljševalec za beli kruh in pecivo.
Vitin
Izboljševalec za pšenične in mešane kruhe ter pekovsko pecivo
Vitin Extra
Izboljševalec za pšenično belo pecivo in pšenični beli kruh
Vitin Extra BS
Izboljševalec za vse vrste kruha in peciva.
Volumin  A
Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Volumin  E
Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Volumin  Maxi
Izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Volumin C
Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Volumin EXTRA
Visokoaktivni izboljševalec za vse vrste kruha in pekovskega peciva. Izboljšuje volumen in svežino izdelkov.
Volumin M
Izboljševalec za vse vrste kruha in pekovskega peciva
Volumin S
Izboljševalec za vse vrste pekovskega peciva sendvičev s podaljšano svežino
Želicin XL
Izboljševalec za pekovsko pecivo
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuPadajoče