Kupujem slovensko - Reprokolinska
Zmes za krofe

Zmes za krofe

Gotova zmes za izdelavo krofov
DODAJ NA SEZNAM

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst krofov in buhteljnov
  •  


 

Recepture:

ZMES ZA KROFE                                    100,0 kg

kvas 3,0-4,0 kg
rum 2,0 kg
voda* 46,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 10 minut
temperatura testa 27°C
fermentacija v masi 10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 50 - 60 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Koncentrat za pirine krofe 33%
Koncentrat za izdelavo pirinih krofov
Krem rezina Frost
Prašek za instant kremo za kremne rezine in druge slaščice. PRIMERNA ZA ZAMRZOVANJE.
Keksin
Izboljševalec za piškote, krekerje in vafle.
Zmes za biskvit
Gotova zmes za izdelavo biskvitov za torte in rulad.