Kupujem slovensko - Reprokolinska

Gotove zmesi

 

Omogočajo hitro in enostavno pripravo kruha in peciva, vedno enake kakovosti, ker vsebujejo prav vse potrebne sestavine za kruh, razen vode in kvasa. Izognemo se velikemu tveganju nihanja kakovosti moke in si zagotovimo konstantno kvaliteto izdelkov. Izdelki imajo zaradi visokokvalitetnih in raznovrstnih surovin visoko prehransko vrednost in odlične organoleptične lastnosti.

 

Raznolikost uporabljenih žit in semen obogati pekovske izdelke s pestro sestavo beljakovin, vitaminov, rastlinskih maščob in mineralov. Vsako žito ima poleg hranljivosti še druge blagodejne učinke na naše telo. Poleg  navedenega se poveča tudi vsebnost balastnih snovi.

 

Proizvodni program obsega gotove mešanice za izdelavo:

  • kruha in peciva iz mok različnih žit in z dodanimi žitnimi zrni in semeni (JULIN, RŽENI S SEMENI, VEČZRNATA ZMES,..)
  • koruznega mešanega kruha in peciva  (KORUZNA ZMES)
  • ajdovega mešanega kruha in peciva (AJDOVA ZMES)
  • ovsenega mešanega kruha (OVSENA ZMES)
  • kruha in peciva iz polnozrnate moke ( INTEGRIN )
  • kruha in peciva iz pirine moke (PIRINA ZMES)
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Gotove zmesi

Ajdova zmes
Gotova zmes za izdelavo ajdovega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem ajdove moke
Integrin
Gotova zmes za kruh in pecivo iz polnozrnate pšenične moke
Julin D
Gotova zmes za pripravo kruha in peciva s semeni
Julin K
Gotova zmes za pripravo kruhain peciva s semeni
Julin Z
Gotova zmes za pripravo kruha in peciva s semeni
Koruzna zmes Extra
Gotova zmes za izdelavo koruznega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem koruzne moke
Koruzna zmes Klasik
Gotova zmes za izdelavo koruznega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem koruzne moke
Koruzna zmes Special
Gotova zmes za izdelavo rustikalnega koruznega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem koruzne moke
Ovsena zmes
Gotova zmes za izdelavo ovsenega kruha in peciva z min. 45% deležem ovsene moke
Pirina zmes
Gotova zmes za kruh in pecivo iz pirine moke
Rženi s semeni
Gotova zmes za izdelavorženega kruha in peciva s semeni.
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih