Kupujem slovensko - Reprokolinska

DODATKI:

Namen dodatkov v pekarstvu:

  • izboljšanje zunanjega izgleda kruha in sredice (GLUTIN)
  • izboljšanje okusa in arome kruha (KOLORIN NOVI)
  • izboljšanje svežine izdelka (PŠ.TEO, AJDA TEO, ZEA)
  • povečanje prehranske vrednosti kruha (ZLATI MIX
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuPadajoče

Dodatki

Ajda Teo
Termično obdelana ajdova moka
Glutin
Mešanica pšeničnih nativnih glutenskih mok
Kolorin novi
Dodatek za posebne vrste temnega sladnega kruha
Pšenica Teo
Termično obdelani pšenični zdrob
Zea
Termično obdelan koruzni zdrob
Zlati MIX
Mešanicaa za pripravo vseh vrst kruha in peciva
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuPadajoče