Kupujem slovensko - Reprokolinska

Izboljševalci za specialne vrste kruha in peciva so:

 

Poleg emulgatorjev, encimov in oksidacijsko redukcijskih sredstev vsebujejo še dodatne sestavine, ki dajejo kruhu ali pecivu karakteristične lastnosti, značilne za izbrano vrsto (mleko v prahu, mlečna kislina, kislo testo, dodatki za svežino, itd)

 

  • za italijanski kruh ( ciabatte, foccacie) (IZBOLJŠEVALE ZA CIABATTE, IZBOLJŠEVALEC ZA KORUZNE CHIABATTE)
  • za lepinje (IZBOLJŠEVALEC ZA LEPINJE)
  • za mešane pšenično ržene in ržene kruhe in pecivo (RAŽIN, RAŽIN SUPER)
  • za toast (TOSTIN EXTRA)
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuPadajoče

Izboljševalci za specialne vrste kruha in peciva

Izboljševalec za ciabatte
Izboljševalec za izdelavo ciabatt in drugih rustikalnih vrst peciva
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
Ražin
Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.
Ražin Super
Rženo kislo testo v prahu za ržene ali mešane kruhe in pekovsko pecivo
Tostin Extra
Izboljševalec za pšenični beli kruh - toast kruh
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuPadajoče