Kupujem slovensko - Reprokolinska

Izboljševalci za specialne vrste kruha in peciva so:

 

Poleg emulgatorjev, encimov in oksidacijsko redukcijskih sredstev vsebujejo še dodatne sestavine, ki dajejo kruhu ali pecivu karakteristične lastnosti, značilne za izbrano vrsto (mleko v prahu, mlečna kislina, kislo testo, dodatki za svežino, itd)

 

  • za italijanski kruh ( ciabatte, foccacie) (IZBOLJŠEVALE ZA CIABATTE, IZBOLJŠEVALEC ZA KORUZNE CHIABATTE)
  • za lepinje (IZBOLJŠEVALEC ZA LEPINJE)
  • za mešane pšenično ržene in ržene kruhe in pecivo (RAŽIN, RAŽIN SUPER)
  • za toast (TOSTIN EXTRA)
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Izboljševalci za specialne vrste kruha in peciva

Tostin Extra
Izboljševalec za pšenični beli kruh - toast kruh
Ražin Super
Rženo kislo testo v prahu za ržene ali mešane kruhe in pekovsko pecivo
Ražin
Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
Izboljševalec za ciabatte
Izboljševalec za izdelavo ciabatt in drugih rustikalnih vrst peciva
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?